Zelf brengen van je goederen


Tijdens de openingsuren (MA > VR 10 tem 18u en ZA 10 tem 17u) kan je doorlopend met je tweedehands goederen terecht in onze winkels te Aarschot (Amerstraat), Diest (Nijverheidslaan) of Tienen (Torsinplein). 

Je kan de wagen even voor de winkel stationeren en je meldt je aan bij de poortverantwoordelijke. Enkel wanneer deze afwezig is, aan de kassa van de winkel. Onze medewerkers helpen je graag bij het lossen van de goederen. Tot slot vul je nog even het registratieformuliertje in. Zo kunnen wij beter opvolgen hoeveel en welke goederen we inzamelen. 

Opmerkingen:

  • Zorg ervoor dat alle spullen volledig en in goede staat zijn. Kleine spullen zoals huisraad en kleding kan je best in dozen of zakken inpakken. Gelieve breekbare spullen extra te beveiligen.

  • Op marktdagen zijn onze winkels met de wagen moeilijker bereikbaar, maar je kan steeds voor de deur stoppen. In Aarschot vindt de markt plaats op donderdagvoormiddag, in Tienen op dinsdagvoormiddag, onze winkel te Diest ligt buiten het centrum en is dus steeds bereikbaar.